Now loading.
Please wait.

Menu

004.0257338460

office@oamgmamr-arad.ro

Limitarea răspândirii COVID-19

HomePagina asistentuluiAnunturi OAMGMAMRLimitarea răspândirii COVID-19
HomePagina asistentuluiAnunturi OAMGMAMRLimitarea răspândirii COVID-19

Limitarea răspândirii COVID-19

posted in Anunturi

Rate this item
(1 Vote)


              Având în vedere recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID 19, cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, se impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat al filialei Arad a OAMGMAMR.

               Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

               1. Vă rugăm să vă prezentați la sediul filialei OAMGMAMR Arad doar în caz de urgență. Accesul în sediul filialei se va face în mod organizat, de preferat câte o persoană pe rând. Accesul în sediu este permis doar persoanelor care au solicitări în calitate de membri (nu și însoțitorilor).

               2. Eliberarea avizului anual de liberă practică se va desfășura exclusiv online până la data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire. Documentele necesare eliberării avizului anual de liberă practică, respectiv dovada privind exercitarea profesiei pe teritoriul României, dovada achitării cotizației și asigurarea de malpraxis vor fi transmise online la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

               Documentul eliberat va fi transmis online solicitantului iar exemplarul original va putea fi ridicat de la sediul filialei ulterior datei de 31 martie.

               3. Cotizația se va achita doar prin transfer bancar în contul Filialei OAMGMAMR Arad RO42BTRL00201205Z93349XX, destinatar Filiala OAMGMAMR Arad. Informații și detalii privind cotizația se pot solicita la numărul/numerele de telefon: 0257/338460; 0734112687 sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

               4. Pentru a reduce cât mai mult riscul răspândirii virusului, vă rugăm să ne adresați toate întrebările prin telefon și e-mail. Datele de contact sunt: telefon/fax 0257.338.460, tel. mobil 0734112687, email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

               5. Se suspendă cursurile desfășurate în sală, precum și stagiile de practică în vederea reatestării profesionale, dar platforma de cursuri online https://oammrar-emc.ro poate fi utilizată în continuare.

               6. Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății și ale Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență.


               Comunicarea organizațională va rămâne activă pe canalele dedicate şi corespondenţa cu alte instituţii: email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. |  telefon/fax 0257.338.460, tel. mobil 0734113687 | website: www.oamgmamr-arad.ro
Acest website folosește cookie-uri proprii cât și cookie-uri adăugate de terți pentru a furniza o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și intereselor vizitatorilor.